Share your thoughts

Would you like to leave a message for The Mosam Skiffle Train or for other fans? Would like to state your opinion concerning (a) CD('s) or a concert? Use the form below.
(The E-mail address must be submitted)
For your own privacy, please do NOT post personal information like address and/or phone number. If you want the band to have information like that, use the contact page.

Name:          

E-mail:          

Remarks, comments, suggestions, statements........

Received fanmail

Date/time 17-10-2005 13:00
Message De Struys was niet bezet maar wel afgeladen vol met heerlijke muziek. Klasse.
Eerder schreef ik al aan Jean Innemee, maar daar kreeg ik nooit reactie op. Heb al lang iets over jullie in mijn site en dat iets vanmorgen verbeterd met zaken uit jullie home page. mijn adres http://www.vroomen.org/paulvroomen/
Klik en Kijk bij Muziek.
Grts Paul
Name Paul Vroomen
E-mail pauvroo@nutsonline.nl

Date/time 06-12-2004 19:24
Message Dame, Heren,..........
Heb jullie afgelopen zaterdag in 't Atrium voor het eerst zien spelen. Klasse hoe enkele "oude knakkers" op sleeptouw worden genomen door zo'n jong hert (Brbel). Uit de kunst, ook de verschillende samenstellingen.......voor herhaling vatbaar. Groeten,

Hans
Name Hans van Hassel
E-mail h.vanhassel@home.nl

Date/time 11-11-2004 23:03
Message Beste fans van The Walkers & The Mosam Skiffle Train.
Enkele maanden geleden heb ik een "boodschap" op de site van The Revival Band geplaatst. Aangezien ik niet weet wie deze site volgt, heb ik onderstaand nagenoeg dezelfde tekst. Via de site wil ik enkele zaken onder jullie aandacht brengen. Reeds lange tijd houd ik me bezig met het verzamelen van "Walkers" materiaal en m.n. de laatste jaren ook alles wat de "broertjes Innemee", Jean en Ren, op muzikaal gebied in verschillende bands hebben uitgebracht. De Bio/Discographie op de site van The Revival band door Wil Dumont en Theo Solberg uitstekend samengesteld, is daar een leidraad voor geweest. Het laatste jaar echter heb ik e.e.a. "op de kop weten te tikken" wat niet op bovengenoemd overzicht staat. Dit heeft mij er toe gebracht om een lijst te maken met daarop aanpassingen/aanvullingen etc.. Hierover is reeds contact geweest met Wil (Dumont) en Theo (Solberg). Met Wil is dan ook de afspraak gemaakt om zo vlug mogelijk te proberen het overzicht te up-daten. Wat ik jullie niet! wil onthouden, is het feit dat van The Walkers in de 70er jaren singles op de markt zijn gebracht in Brazili, United Kingdom, Spanje, Portugal en let op: Libanon!! Zo zie je maar weer, ook aan de andere kant van de wereld hebben ze een goede smaak. Wist u trouwens dat Maddy Bleize begin 80er jaren een LP heeft uitgebracht met Nederlandstalige nummers samen met Maddy Eikenboom met wie hij het duo "De Maddy's" vormde. Daarom mochten er onder u personen zijn die vragen en/of opmerkingen hebben of die eventueel zelf verzamelen, schroom niet en neem even contact op........wie weet, wordt er wederom iets nieuws ontdekt. Zo gauw de tijd ervoor vrijkomt, zal de Bio/Discographie worden aangepast.

Groeten uit Brabant.
Hans
Name Hans van Hassel
E-mail h.vanhassel@home.nl

Date/time 12-06-2004 14:39
Message Beste Klaas Knol
Ik kreeg de mail die ik je stuurde met antwoord op je vragen als onbestelbaar retour. Daarom maar even via de fanpagina. De andere CD's (3 totaal) kun je via deze website bestellen. Click op "buy" op de hoofdpagina en bekijk de procedure.
Succes, Jean
Name Jean Innemee
E-mail j.innemee@tiscali.nl

Date/time 10-06-2004 22:16
Message Ik vind jullie muziek en repertoire grandioos, heb de CD Back Water wil graag weten of jullie nog eens weer in het "hoge noorden" komen spelen. Is er inmiddels al weer een nieuwere CD uit van jullie ???
Name klaas j. knol
E-mail kjknol@man.com

Date/time 30-05-2004 20:55
Message Ik hoorde en zag jullie vanmiddag 30 mei 2004 in Caf De Haas te Voerendaal; PRIMA werk! Totaal anders ook dan pakweg een jaartje geleden. Zet vooral een paar demo'tjes "nieuwe stijl" op de website want de oude zijn nog nauwelijks representatief te noemen.
Name willem1940
E-mail wevedeha@hotmail.com

Date/time 19-04-2004 09:36
Message Ben wezen kijken naar jullie nieuwe cd presentatie en ik moet eerlijk zeggen dat ik het helemeaal te gek vond. Spijtig genoeg zijn we niet de gehele avond kunnen blijven, maar wat ik gezien en gehoord heb was grandioos.

Heb thuis nog eens naar de cd geluisterd en het blijft heerlijke muziek.


Jacques
Name Jacques Innemee
E-mail jacques.innemee@home.nl

Date/time 14-04-2004 07:49
Message En nou maar hopen dat jullie persberichtje wel wordt geplaatst. Trouwens de site ziet er goed uit en de cd klinkt goed.
Name Johan van Balkom
E-mail balkom@worldonline.nl

Date/time 08-02-2004 17:54
Message HOLLAND&POLLAND hebben een eigen website neem snel eens een kijkje op de www.hollandpolland.nl
Name HOLLAND&POLLAND
E-mail webmaster@hollandpolland.nl

Date/time 24-12-2003 21:02
Message Wil je me alstublieft op de hoogte houden als jullie ergens spelen. Dan kan ik altijd komen kijken! Ik luister altijd met plezier. heel veel groetjes boudwijn
Name Boudewijn Tonnaer
E-mail atlantis_spirit@hotmail.com

Date/time 03-10-2003 22:42
Message Hallo Jean en Maddy,

Bedankt voor jullie gezellige en interessante bijdrage aan mijn radio-programma in het interview van 21 september 2003! Jullie hebben Meerssen en omgeving (via ether) en de rest van de wereld (via internet) nog eens de jeugd laten herleven...... Tot een volgende keer!

Groetjes,

Rockin' Henri
rock around meerssen, RTME
http://www.rtme.nl
Name Rockin' Henri
E-mail rockaroundmeerssen@home.nl

Date/time 20-07-2003 02:47
Message Hey,dear Jean,I wonder if you know why in the song Aint no more cane in the brasos The Walkers have changed cane for corn...because how come will they grane corn and it turns into melassis?!

kisses
Alexsia
Name Alexsandra
E-mail alexsia31@bol.com.br

Date/time 07-12-2002 17:20
Message Hallo Jean,

Vanaf 8 december 2002 heb ik wekelijks op zondag van 19.00 - 21.00 uur een rock & roll-programma (ook skiffle) bij RTME, Meerssen.
Uiteraard zal ik jullie daar ook draaien (althans vooralsnog Mosam Skiffle Group).

Voor Peter Vreeburg: de opnames van de eerste singles zijn niet uit 1964, maar uit 1960 !
Maar ja, ook Maddy zat er naast bij zijn eerste platen en dacht dat die uit 1957 waren, maar die waren uit 1962 (Maddy & Flames).
(nevenbij: allemaal na te lezen in mijn boek "rock & roll rond de wereld").

Hoop met Jean & Maddy nog een interview te mogen hebben voor ons (Nol Voorst en ondergetekende) boek over Zuid-Limburgse rock & roll (1955-1965).

Overigens, Jean, laat me s.v.p. even weten wanneer de optredens zijn van jullie, dan kan ik dat meenemen in de agenda in het programma.

Veel succes met het verblijden van jong en oud met deze evergreen muziek.

Groetjes,

Rockin' Henri
Heerlens Internationaal Rock & Roll Archief
http://dutch.rockabilly.nl
RTME:
http://www.rtme.tk
Name Rockin' Henri
E-mail rockaroundmeerssen@home.nl

Date/time 26-09-2002 23:55
Message Hallo Jean
Wat toevallig dat ik deze site tegen kwam. Was al een tijd op zoek naar wat er van de Mosam skiffle groep en Walkers nog aktief in de muziek bezig was. Vroeger veel bij concerten geweest, even op en neer Rozenburg vv limburg.
Is er trouwens ook vidio van de band te koop?
IK wens julie veel suces en hoop nog een keer te komen kijken bij een optreden

Mvr Gr
Hans Pols
Name Hans Pols
E-mail J.pols6@chello.nl

Date/time 23-09-2002 10:09
Message Hoi Jean,
Heb gisteren van Ren het materiaal ontvangen en de dukaten afgegeven. Nogmaals bedankt! Wacht in spanning op de "oude" opnamen.
Met vriendelijke groet,
Hans
Name Hans van Hassel, Goirle
E-mail

Date/time 11-09-2002 20:36
Message Beste Peter Vreeburg.
Ik heb de opnamen van 1964 van de Mozam Skiffle Group op CD in goede staat. Laat me via de homepage even je adres weten dan stuur ik ze op.
Groeten
Jean Innemee
Name Jean Innemee
E-mail J.Innemee@tiscali.nl

Date/time 23-08-2002 23:04
Message Hallo,

Ter completering van mijn prive verzameling ben ik op zoek naar de singles van The Mosam Skiffle groep. Exemplaren moeten wel in goede conditie zijn.
Name Jean Innemee
E-mail J.Innemee@tiscali.nl

Date/time 22-08-2002 11:39
Message Misschien niet het juiste forum , maar wie kan mij nog helpen aan een van de eerste singles van de Mozam Skiffle groep uit 1964 (?)
Het gaat om Down in the Brazos en The day it all began.
Als iemand wel de single heeft maar er niet van wil/kan scheiden: MP3tjes zijn ook welkom om mijn skiffle verzameling te completeren.
Name peter vreeburg
E-mail p.vreeburg@wxs.nl

Date/time 10-07-2002 20:20
Message Hallo fans van the Mosam Skiffle train,geweldige site hebben jullie.Ik zoek het telefoonnummer van Maddi Bleize hij kent me maar op een of andere manier zijn we elkaar kwijt geraakt. Wie kan me helpen ?
Overigens groetjes en toi toi aan de overige bandleden,fijne groep jongens.
Keep on keepin' Nol.
Name Nol Voorst
E-mail wildboppinnol@hotmail.com

Date/time 27-06-2002 00:37
Message hoi jean

ik heb de fotos gezien van juulke en jullie echt heel leuk,tot gauw op de volgende repetitie
hoi hoi
Name sjaak
E-mail sjaakropers138@hotmail.com

Date/time 12-05-2002 23:38
Message I'm confused about the band and about the song "There's no more corn on the Brasos" which I have just copied from the site. I'd like to have more info. about the song. It's put down as "Traditional". Is it a North-american Black Slave's song? Why have they changed "cane" with "corn"? Could anybody out there help shed some light on that? I'd be delighted. Thanks so much... love Luiz
Name Luiz Amorim
E-mail luizamorim@hotmail.com

Date/time 05-05-2002 16:29
Message Hallo jean,raar om de post van Marc hier op je site te vinden.
Sinds kort zijn we ook op het net,en dus zijn we maar aan het uitproberen.
Tot binnenkort op het familie treffen.
Dan hebben jullie nog een grote verassing te verwachten.
Dus komen is de boodschap, probeer Jos en Wiel te overhalen om ook te komen.
Name jo
E-mail joinnemee@skynet.be

Date/time 04-05-2002 22:53
Message Hi Jean, how are you? Id like to receive the lyrics of "There is no more corn on the Brasos", is it possible? I hope so. Im from Brazil and love that song
By the way...wheres brasos??
Name Alexsandra
E-mail alexia@nwnet.com.br

Date/time 26-04-2002 20:58
Message ID LIKE TO KNOW WHEN THE LYRICS WILL BE IN THE WEBSITE, INCLUDING THERES NO MORE CORN ON THE BRASOS

THANKS DEAR JEAN INNEMEE
Name ANTONIO JORGE SIMES SILVA
E-mail AJORGESS@TERRA.COM.BR

Date/time 24-04-2002 12:46
Message Hi Jean, how are you? Id like to receive the lyrics of "There is no more corn on the Brasos", is it possible? I hope so. Im from Brazil and love that song. Congratulations, your site is wonderfull, By. Mark.
Name Mark
E-mail markmilk@uol.com.br

Date/time 15-04-2002 04:36
Message JEAN,ID LIKE TO RECEIVE THE LYRICS IF POSSIBLE : "THERES NO MORE CORN ON THE BRASOS" AND " I ADORE HER " OF THE GROUP "THE WALKERS" BECAUSE I DIDNT GET ANY SITE. IM A FAN OF THIS GROUP. PLEASE SEND TO ME IN A LITTLE TIME.

SINCERILY,JORGE
Name ANTONIO JORGE SIMES SILVA
E-mail AJORGESS@TERRA.COM.BR

Date/time 21-02-2002 21:54
Message Als het grote Fan uit Maastricht heb ik jullie plaat beluisterd. De hele familie heeft genoten van het grootste gedeelte van de plaat. Dit is nog altijd de favoriete muziek die we blijven luisteren. Opvallend was de nieuwe stem op de plaat. We hadden al een andere plaat van hem toen hij bij 2-Bonneur speelde. Ik vind dat hij voor de groep een grote verbetering is.
Jongens ga zo verder.
Name bert heusschen
E-mail h.j.heusschen@home.nl

Date/time 20-02-2002 10:39
Message Ik ben laatst in Ulestraten naar een concert van jullie geweest en dat was prima bevallen./ doorgaan zo>>>
Name Rene Vleugels
E-mail r.vleugels@mubio.com

Date/time 18-02-2002 08:22
Message It is great entertainment to hear what a variety of songs and styles you present with such authenticity, both on stage and on CD: blues, country, pop, ragtime, etc.

Wish you all the best,

Gr van Gils
Utrecht
The Netherlands
Name Gr van Gils
E-mail boavgils@xs4all.nl

Date/time 08-01-2002 22:42
Message Mit den besten Wnschen fr 2002 grssen wir von der "LiveMusik im Rolandshaus" aus Stolberg.
Tot ziens !
Name Klaus Heymann
E-mail klaus@heymann-org.net

Date/time 02-01-2002 16:12
Message Allemaal de beste wensen uit Friesland voor 2002
Name Jaap Scheffer
E-mail familie.scheffer@zonnet.nl

Date/time 27-12-2001 16:11
Message Aan alle bezoekers van onze homepage,

Bedankt voor jullie support in het afgelopen jaar. Wij wensen jullie het allerbeste voor 2001.
Jean, Maddi, Henry, Peter en Brbel
Name Jean, Maddi, Henry, Peter, Brbel
E-mail

Date/time 12-12-2001 01:36
Message Jean,

Da's lang geleie. Tien menuute geleie heb ich noch e meelke gestuurd nao Ren en nouw vin iech dit. Kins diech het dech noch errinnerre, CRM-radio ien Laoneke. Ver zien diech kwiet geraok, ondaanks de gooi kontakte toen ien den tied. Rita knipte diene snor en zoe, wtste noch.

Ver zouwe het hiel erg op pries stelle, as te noch get vaan diech leets huure.
stuur os ins e mailke: tnijsten@pandora.be

Trouwes, 't waor neet slech as ver os ins trug zaoge. Een optreie of zoe? Weh wt?

Oet Laoneke, Rita en Tony
Name Tony Nijsten
E-mail tnijsten@pandora.be

Date/time 02-11-2001 10:06
Message Hoi broertje, zou je de tekst van "The Corn" op jouw site kunnen zetten, want dit is al mijn vierde aanvraag voor de tekst van "The Corn" via mijn site.
Tot 18 november.

Groetjes
Ren
Name Ren Innemee
E-mail

Date/time 15-09-2001 14:29
Message dag Jean, vandaag heb je me attent gemaakt op jullie website, ben onmiddellijk gaan kijken. hardstikke leuk, gefeliciteerd met deze manier van p.r. we verheugen ons op het laatste weekend van november, waar jullie met een drietal optredens Noord Nederland gaan veroveren. tot ziens, tot horens.
Name jan Bos, Barndance Productions, Appingedam
E-mail barndance@wanadoo.nl

Date/time 16-08-2001 11:43
Message Dear Mosam Skiffle Train,
I saw you on this Skiffle meeting in Holland, October 1999, where I enjoyed you and some other bands like Champagne Charlie, Freight Train Skiffle Group etc.
Best wishes from Germany,
Lutz Eikelmann
Name Lutz Eikelmann
E-mail eikelmann-hagen@t-online.de

Date/time 12-07-2001 02:45
Message Dear Mosam Skiffle Train,

I am the daughter of the late Dan Burley who it seems you inspire some of your music from I would love the both hear from you and see you perform.

Sincerely yours,

D'Anne Burley

I am e-mailing to you a picture of my father

Peace!

A Picture of my father which is in a NY Gallery

http://haroldlehman.com/dburley.html
Name D'Anne Burley
E-mail danneburley@yahoo.com

Date/time 01-05-2001 14:43
Message Dear Jean, Antoinette and Hans are staying at our home and we' re having a wonderful time listening to Skiffle and Jug Band music. We both enjoyed your recordings for the new CD very much and do hope, that it will be released in the near future and that it will become a million seller!!!

Best wishes Hans & Holger
Name Hans Heunks and Holger Luehrig
E-mail SkiffleHolger@hotmail.com

Date/time 26-02-2001 07:27
Message Hallo Jean,

Bedankt voor je e-mail! Leuk om weer wat van je te horen. Hoe gaat het verder allemaal daar in Itteren? Met een beetje geluk krijg ik over twee weken mijn tijdelijke Australische verblijfsvergunning, die is dan twee jaar geldig. Ben gisteren naar een rugby wedstrijd gaan kijken en het was geweldig, heel anders dan naar een voetbalwedstrijd bij ons te gaan kijken.
Groetjes aan de hele familie!
Marc
Name Marc
E-mail marc4us@hotmail.com

Date/time 21-02-2001 17:33
Message Dear Jean, managed now to open your wunderful homepage!
Great news to hear about another CD by the Mosam Skiffle Train.
Keep the Skiffle Train moving!
Skiffling regards
Holger

SkiffleHolger@hotmail.com Germany
Name Holger Luehrig
E-mail SkiffleHolger@hotmail.com

Date/time 20-02-2001 01:42
Message Hoi Jean!

Gefeliciteerd met je homepage! Niet te geloven dat ik hier in Sydney naar foto's van jouw zit te kijken op internet ... ontzettend gaaf! Heerlijk om je na anderhalf jaar weer eens te "zien"! Heel veel groeten ... en geef Fien & Silvia een hele dikke kus !

Marc XXX
Name Marc Innemee
E-mail marc4us@hotmail.com

Date/time 11-01-2001 13:37
Message Beste Jean, Maddi, Peter, Marcel en Henri

Proficiat met jullie nieuwe (en eerste) website.

Tot 7 februari,

Groetjes,
Jaap.

P.s. Wanneer verschijnt (en op welke cd) jullie 'karnavals' nummer.
Name Jaap Scheffer
E-mail familie.scheffer@zonnet.nl

Last update: 17-10-2005 .
.  
Copyright 2001-2004 Theo Solberg. All rights reserved.